Осмо СУ "Арсени Костенцев"
Средно училище в град Благоевград

Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни

 

Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни. В трети клас проектната дейност на учениците ще бъде често използвана. По време на летните занимания, второкласниците, под ръководството на г-жа Аврамова, се запознаха с изработването на електронни книжки в платформата  book creator и интерактивни книжки на хартиен носител ЛАПБУК. Учениците научиха за предимставата и недостатъците на двата вида проектна дейност. Съвместно със своите учители г-жа Аврамова и г-жа Христина Георгиева, изработиха първия си проект под формата на ЛАПБУК на тема "ПОЛЕЗНИ РАСТЕНИЯ".
След проведена дискусия за различните видове полезни растения, учниците от 2г клас се запознаха с електронни книжки, създадени от третокласници, които тази година са ученици от 6г клас. Видяха на живо билките, които сега цъфтят в гората и на полето, а след това пристъпиха към изработването на интерактивната книжка ЛАПБУК.
Изпълнението на проекта завърши  с разходка сред природата, където учениците откъснаха стръкове жълт кантарион, мащерка, бял равнец и лайка.
 
 
 
 
Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 1Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 2Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 3Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 4Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 5Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 6Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 7Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 8Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 9Летните занимания по интереси във 2г клас са забавни и увлекателни - Изображение 10